Ilmoitustaulu

Säännölliset tapahtumat

Osa toiminnasta tauolla Koronan vuoksi
Vesijuoksut Inkeroisten uimahallilla keskiviikkoisin klo 9 - 10. Jarmo Larimon ohjaama jumppa on aina kuukauden viimeisellä viikolla klo 8.30 alkaen. Juoksun jälkeen useimmat palauttelevat Inksan kioskilla kahvin ja loton tms. parissa.
Voimaharjoittelua Myllykosken Seuratalolla (käynti talon päädystä) tiistaisin klo 14.45 ja 15.45 sekä torstaisin klo 9.00 ja 10.00. Vapaita vuoroja voi tiedustella Jussi Immoselta. Jumppatuokio on aina tunnin mittainen.
Kuukausikisat kisataan Frisbeegolfissa kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 13 ja keilailussa kuukauden toisena perjantaina klo 14.00.
Urheiluviisaat kokoontuvat kuukauden toisena maanantaina klo 18.00 Keltsun Keitaalle mittelemään urheilutietouttaan.
Vanhusten ulkoilutukset jatkuvat sekä Inkeroisissa (joka kuukauden toinen maanantai kello 13.30) että Myllykoskella (joka kuukauden kolmas perjantai kello 13.00). Kokoonnumme hyvissä ajoin pääovilla. Ulkoilutettavien vanhusten määrät ovat entisen suuruisia. Tervetuloa mukaan arvokkaaseen tukipalvelutehtävään.
MIESTEN JUTTUTUPA pyörii parittomien viikkojen torstaisin klo 10.00. Tarjolla on juttuseuran lisäksi kahvit ja jotain pientä suuhunpantavaa! KOKOONNUMME SEURAKUNTAPIRTILLÄ (LINJA-AUTOASEMAN LÄHELLÄ).


Muuta